FOTOGRAFIE

Waarvan kan jij wel goede foto’s gebruiken? Of je nu een vlijmscherpe productafbeelding nodig hebt of een portret van jezelf of een geliefde, ik lever jou vakwerk, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor beeldbewerking, bijvoorbeeld het retoucheren van oude, beschadigde foto’s, ben je bij mij aan het juiste adres.

Portretfotografie

Portretfotografie lever ik in twee smaken: zakelijk en particulier. Of jouw zakelijke portret aan zijn doel beantwoordt hangt af van talrijke ogenschijnlijke kleinigheden. Wie ben je, wat wil je overbrengen, en voldoet jouw beeldmateriaal daaraan? Vertellen jouw blik, jouw uitstraling en de compositie exact het juiste verhaal over jou? Ik zorg voor een fotoserie die jouw beste visitekaartje is. Het ideale communicatiemiddel in je zakelijke uitingen. Bijkomend voordeel bij KAZ Projects is dat bij mij alles in één hand is. Ik lever jou graag het complete pakket: van logo-ontwerp en grafisch ontwerp tot de fotografie. Ik zorg dat de uitstraling van de foto past bij die van het grafisch ontwerp. Alles in één hand; alles volgens één filosofie. Je kunt ook bij mij terecht voor portretfotografie een meer persoonlijk karakter. Denk aan foto’s voor een uitnodiging, zwangerschapsfotografie, of “zomaar”. In zulke gevallen neem ik meer kunstzinnige vrijheid en krijgt de fotografie meer een verhalend karakter.

Productfotografie

Perfecte afbeeldingen van jouw producten zijn in dit internettijdperk belangrijker dan ooit. Duidelijke foto’s nemen vragen weg bij jouw klanten. Aantrekkelijke foto’s bevorderen de verkoop. Ik lever alle twee tegelijk. Ik beschik over een mobiele fotostudio – dus ik fotografeer on-site, wel zo praktisch voor jou– met zwarte of witte achtergrond van alle veelvoorkomende groottes, inclusief professionele belichting. Mijn oog voor detail brengt de verbeelding van jouw klanten tot leven. Tegelijk geven mijn foto’s duidelijkheid. Klanten weten van te voren precies waar ze aan toe zijn.

Beeldbewerking

Soms moet het juist éne kiekje zijn. Het onderwerp staat er fantastisch op, maar de foto rammelt op technisch vlak. De belichting of de uitsnede klopt niet, of er is een ontsierend element te zien dat je liever kwijt zou zijn. Of: je hebt een liggende foto gemaakt, maar hij moet nu staand gebruikt worden. In al die gevallen bieden mijn retoucheringen uitkomst. Ik kan niet altijd toveren, maar in veel gevallen kan ik het onmogelijke mogelijk maken.

Retouche

Ik heb ook veel ervaring met het herstellen van beschadigde oude foto’s. Scheuren, vlekken, stof, brand- en andere plekken, ik werk ze weg. Ik scan jouw beschadigde foto’s met een zeer hoge resolutie en kan digitaal bijna alle beschadigingen en andere ontsieringen wegpoetsen. Onzichtbaar. Met dit werk heb ik talrijke unieke en onvervangbare herinneringen in oude glorie hersteld. Heb jij ook een of meer dierbare foto’s die restauratie kunnen gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact met me op voor een prijsopgave.
Neem contact op met KAZ Projects en informeer naar de mogelijkheden om te bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Enkele voorbeelden

Hieronder vind je enkele voorbeelden uit het portfolio van KAZ Projects;