WEBDESIGN

Natuurlijk biedt KAZ Projects ook diensten voor het Web en Sociale Media. Voor ZZP’ers en andere kleinere bedrijven die mij hun logo of huisstijl hebben laten ontwikkelen, bouw ik ook websites. Perfect werkend, to-the-point, en helemaal in dezelfde stijl die ik voor jou ontwikkeld heb.

Voor bedrijven die meer maatwerkfunctionaliteit nodig hebben, zoals een webshop, kan ik nog steeds het grafisch ontwerp van de website verzorgen.

Mocht je foto’s of illustraties (denk bijvoorbeeld aan infographics) nodig hebben voor je website of voor je social media-kanalen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Complete websites voor ZZP’ers

Als ZZP’er kun je nauwelijks zonder. Jouw website is jouw online visitekaartje. Maar ook: je online brochure, catalogus of portfolio. Jouw website is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor jouw klanten, zelfs als jij druk bent met andere dingen.

KAZ Projects biedt een basiswebsite aan, waarbij je kunt kiezen uit iedere gewenste combinatie van een homepage, product- en landingspagina’s, en een digitaal trefpunt: de mogelijkheid voor jou en je mensen om zichzelf voor te stellen, een contactformulier en adresgegevens.

Wel zo overzichtelijk voor jou is dat de website onderdeel is van het gehele pakket van logo-ontwerp, grafisch ontwerp – de huisstijl – en natuurlijk de website plus eventuele content voor sociale media (zie ook de sectie contentcreatie). Dit betekent flexibiliteit en snel handelen met één partij die alles voor je verzorgt. Alles wordt in dezelfde stijl neergezet.

Site-ontwerp

Heb je wensen die technisch complexer zijn, zoals een webshop of maatwerk functionaliteit (bijvoorbeeld integratie met jouw CRM), dan kan ik nog steeds jouw website in grafisch opzicht ontwerpen, waarna ik je ook graag begeleid bij de vervolgstappen. Maar het daadwerkelijke bouwen gebeurt dan door een andere partij van jouw keuze. Dat kan elke sitebouwer zijn. Mocht je er nog geen hebben, dan wijs ik je indien gewenst uiteraard graag de weg naar een van de partijen die in het recente verleden goed werk hebben geleverd aan mijn klanten.

Met deze werkwijze heb je het beste van alle werelden: een site die alles kan wat jij voor ogen hebt, helemaal in de grafische stijl die KAZ Projects voor jou ontwikkeld heeft.

Contentcreatie

Met alleen een site ben je er niet. Met alleen een Facebookpagina of een Twitteraccount ben je er niet. Versheid en nieuwe content zijn het levensbloed van jouw online succes. Jouw digitale communicatiekanalen hebben steeds weer nieuwe voeding nodig, die doordacht geschreven moet zijn en voorzien van gelikte graphics. Komt jouw content daarentegen knullig over, dan loop je het risico dat jouw uitingen – die toch tijd en energie hebben gekost – eerder contraproductief werken. En dat is zonde. Zonde van jouw tijd, en zonde van de gelegenheid om wél een goede indruk te maken op jouw potentiële klant.

KAZ Projects helpt jou aan representatieve, doeltreffende content, zoals foto’s, illustraties (denk bijvoorbeeld aan infographics). Desgewenst denk ik met je mee over jouw online strategie. In samenwerking met tekstschrijvers waar ik veel mee werk, kan ik jou veel werk uit handen nemen, met betere resultaten.

Kort gezegd: wij de content, jij het ondernemen.

Neem contact op met KAZ Projects en informeer naar de mogelijkheden om te bekijken wat ik voor je kan betekenen.