LOGO-PAKKETTEN

LOGO-PAKKET AANVRAGEN | MAAK JE KEUZE

AANVRAAGFORMULIER

Toelichting bij de pakketten

Ontwerprondes

In iedere ontwerpronde ontvang je drie logo-ontwerpen.

Bij beide pakketten zijn de concepten per ontwerpronde totaal verschillend, tenzij je erg specifieke en gedetailleerde wensen hebt.
Bij Pakket 2 (Social Media + Drukwerkgeschikt) zijn vijf ontwerprondes inbegrepen; bij het Pakket 1 (Social Media geschikt) zijn het er drie.

Variaties

Mocht een van de logo’s je aanspreken, dan kan ik op basis van dat logo natuurlijk nog variaties maken in bijvoorbeeld kleur, lettertype of plaatsing en positie van beeld- en woordmerk.

Bestanden

Standaard lever ik het logo op in 5 formaten (2000 px, 1000 px, 500 px, 250 px en 150 px breed) en in de bestandstypen .jpg en .png. De meeste klanten hebben genoeg aan deze bestanden voor toepassing op bijvoorbeeld hun website of voor het gebruik in Microsoft Office.
Bij het Pakket 2 (Social Media + Drukwerkgeschikt) krijg je ook nog een extra .pdf en .eps / .ai vectorbestand.

Als het logo dat je hebt gekozen bestaat uit tekst en een los beeldmerk, wordt het beeldmerk bij Pakket 2 (Social Media + Drukwerkgeschikt) standaard ook los aangeleverd in bruikbare bestanden (dus zonder tekst).

Van schets tot een (drukklaar) bestand…

Wat houdt dat precies in?

Ik bied je de mogelijkheid om zelf jouw drukker uit te zoeken. Als jij je idee door KAZ Projects laat ontwerpen, dan zorg ik voor een drukklaar bestand, dat je dan zelf kunt aanleveren bij de drukker van jouw keuze.

Natuurlijk kan ik je ook helpen bij het kiezen van een drukker en je begeleiden in het bestelproces.