Voor Grow2Gather uit Houten, heeft KAZ Projects in samenwerking met deze vertrouwde klant, een logo, visitekaartje en briefpapier mogen ontwerpen.

Grow2Gather
“Jij bent een ondernemer met potentie. Je hebt het verlangen om die potentie zo goed mogelijk te benutten. En in te zetten voor je klanten.
Je wilt graag groeien in het leveren van jouw kwaliteit aan zoveel mogelijk klanten. Omdat dat jouw klanten ten goede komt. En omdat jij er persoonlijk door kunt groeien.

Wat voor jou geldt, geldt ook voor mij. Ik heb het verlangen om mijn ervaring, kennis en talenten in te zetten voor jou. Zodat jij al jouw mogelijkheden kunt benutten om te ondernemen.

Ik heb brede ervaring als (technisch) ICT-er. Ik heb programma’s geschreven, getest, onderhouden en beheerd. Ik zorgde ervoor dat ze werkten zoals verwacht werd en dat ze bleven werken.
Waar nodig zorgde ik dat programma’s ‘samenwerkten’. Ik heb gebruikers succesvol getraind en begeleid in het gebruik van de programma’s. Ontwikkelaars trainde en stuurde ik aan in het onderhoud van de programma’s.

Doordat ik dit alles bij verschillende grote en kleinere bedrijven heb gedaan, heb ik inzicht opgedaan over hoe zaken effectief geregeld kunnen worden. Mijn echtgenote heeft al een aantal jaar een eigen bedrijf waarbij ik haar en haar collega met raad en daad bij sta (boekhouding en zakelijk denken).”

  • Opdrachtgever: Grow2Gather
  • Plaats: Houten
  • Opdrachttype: Logo-ontwerp / Huisstijl-ontwerp
  • Projectjaar: 2020 - 2021
  • Website: https://grow2gather.nl/