Voor Vakslagerij Herman Eppink uit Neede/Winterswijk is een nieuw logo ontworpen en daarbij een complete huisstijl plus website. Ook de productfotografie is verzorgd door KAZ Projects. Met enige regelmaat worden er nieuwe advertenties gemaakt.

Het familiebedrijf Vakslagerij Herman Eppink is, al sinds 1874, een allround slagersbedrijf. Vanuit Neede en Winterswijk in de Achterhoek bedienen ze de horeca met zo’n 200 restaurants; van Ede-Wageningen en Arnhem tot aan de Duitse grens. Daarnaast zijn ze thuis in de catering met als specialiteit Out- & Indoor Barbeque Cooking en voorzien ze ook de particulier weer van heerlijke vleesproducten. Bij alles wat ze doen staat de ambacht voorop.

Naast de vakslagerij is er een aparte tak van het bedrijf, genaamd ‘Out- & Indoor Barbeque Cooking’, dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in barbecueën en alles wat daarbij komt kijken. Ze verzorgen in een prachtige setting regelmatig BBQ-workshops voor groepen.

Voor de aparte takken ‘Out- & Indoor Barbeque Cooking’, ‘Ambachtelijke Slager aan Huis’ en de ‘Professionele Horeca Slagerij’ zijn ook 3 logo’s ontwikkeld.

  • Opdrachtgever: Vakslagerij Herman Eppink
  • Plaats: Neede / Winterswijk
  • Opdrachttype: Logo + website + huisstijl + fotografie
  • Projectjaar: 2012-2017
  • Website: http://www.hermaneppink.nl